OM OSS

Musikkoperatørene (forkortet MO) ble etablert i 1995 og er et salgskontor/distributør for ca. 30 store / middelstore og 200 små norske plateselskaper. MO er en av platebransjens svært få norskeide distributører og vår målsetning er å være best på norsk musikk!

MO er den største uavhengige distributøren i Norge. De viktigste eksport-markedene våre er Vest-Europa, USA, Skandinavia, Japan, Hong Kong, Sør-Korea og Taiwan. Den fysiske varehåndteringen skjer fra lageret vi leier plass hos i Borås hos Shelfless AB.

Vi dekker hele det norske platemarkedet, slik som faghandel (kjedene og frittstående butikker)nettbutikker (CDON.com, Platekompaniet.no, m.fl.) grossister (som selger videre til små platebutikker, bensinstasjoner,  andre rack-kunder) og andre steder det selges musikk.

I tillegg tilbyr vi gjennom The Orchard, Virgin Music, Danmark Music Group og Believe Digital også digital distribusjon til iTunes, Apple, Tidal, Spotify og andre nedlastnings- og strømmetjenester. Vi har kontorer i Dronningens gate 16 i Oslo sentrum.