OM OSS

Musikkoperatørene (forkortet MO) ble etablert i 1995 og er et salgskontor/distributør for ca. 30 store / middelstore og 200 små norske plateselskaper. MO er en av platebransjens svært få norskeide distributører og vår målsetning er å være best på norsk musikk!

MO er den største uavhengige distributøren i Norge. Til sammen tilbyr vi rundt 15.000 norske titler på CD og vinyl. I tillegg importerer vi den tyske kvalitetslabelen ACT med ca. 200 titler. De viktigste eksport-markedene våre er vest-Europa, USA, Skandinavia, Japan, Hong Kong, Sør-Korea og Taiwan. Den fysiske varehåndteringen skjer fra Diskos Distribusjon AS som nå leier lager i Borås hos DreamLogistics AB.

Vi dekker hele det norske platemarkedet, slik som faghandel (kjedene og frittstående butikker)nettbutikker (CDON.com, Platekompaniet.no, m.fl.) grossister (som selger videre til små platebutikker, bensinstasjoner,  andre rack-kunder) og andre steder det selges musikk.

I tillegg tilbyr vi gjennom The Orchard, InGrooves, Danmark Music Group og Believe Digital også digital distribusjon til iTunes, Apple, Tidal, Spotify og andre nedlastnings- og strømmetjenester. Vi har kontorer i Dronningens gate 16 i Oslo sentrum.